FIRINDA TAVUK

 
Geçen pazar bu pratik ama bir o kadar lezzetli tarifi denedim. Şiddetle tavsiye ederim :)))
 
FIRINDA TAVUK
 
Malzemeler,
  • 1 kg tavuk butu (Kemiksiz, derisiz)
  • 1 paket knorr mangalda kanat lezzeti
  • 30 ml su
  • 30 ml sıvıyağ
Hazırlanışı,
 
Harcın üzerinde mangalda kanat lezzeti yazsada ben but olarak yaptım. Marketlerde satılan kemiksiz ve derisiz tavuk butlarını önce yıkadım. Ardından sıvıyağa bulayıp harca serdim. Yağlı kağıt (harç paketinden çıkıyor) serilmiş tepsiye tavukları dizip 180˚ önceden ısıtılmış fırında 35-40 dk pişirdim. Harika oldu.

 
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok: