TAS KEBABI

 

TAS KEBABI

Malzemeler,
  • 250 gr yağsız kuşbaşı dana eti
  • 2 adet patates
  • 1 adet kırmızı biber
  • 3 adet sivri biber
  • 3 adet domates
  • 10 adet arpacık soğan,
  • Tuz, karabiber, kekik
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
Hazırlanışı,

Etler tencereye alınır. Sıvıyağ eklenir. Suyunu salıp çekene kadar orta ateşte pişirilir.

Arpacık soğanlar soyulur bütün şekilde etlere ilave edilir. Domates küçük kareler halinde doğranıp eklenir 3 dk pişirilir.

Kırmızı ve sivribiber ince doğranıp eklenir.

Patatesler soyulur ve diğer malzemelere ilave edilir. Yemeğin üzerine çıkacak kadar su ilave edilir.

Patatesler yumuşayınca baharatlar ve tuz eklenir. 5 dk. daha pişirilip ocaktan alınır.

Afiyet olsun...

Benim oğluş dayanamadı çok açmışşşş:)))





2 yorum:

iğne oyalarım ve hobilerim dedi ki...

ellerinize sağlık banada beklerim sevgiler

caferengigül dedi ki...

Tas kebabı ımmm nefis.Elinize sağlık.